menu

The Attack of the Aqua Apes - R.L. Stine (1995)

Alternatieve titel: De Aap Komt uit de Mouw

mijn stem
2,21 (7)
7 stemmen

Engels
Jeugdboek
Griezel

112 pagina's
Eerste druk: Parachute Press, New York (Verenigde Staten)

Scott en Glen hebben een leuk klein wateraapje. Maar dit soort aapjes heeft veel water nodig en daarom besluiten Scott en Glen het aapje water uit het meer van Fear Street te geven. Dat hadden ze beter niet kunnen doen. Het aapje leek zo lief in het begin, maar dan begint hij te groeien en te groeien... En zijn tanden worden zo groot... en scherp.

zoeken in:
wahahaha
gremlins in apenvorm
dit meent ie niet serieus é?

avatar van Vaughn
Dit noem ik niet echt een serieus bericht bovenstaand.

Het is vast niet het beste werk uit de Ghosts of Fear Street serie, maar weet je: R.L. Stine is ook niet de schrijver van dit boek, dat is; A. G. Cascone.


De "R.L. Stine's Ghosts of Fear Street" serie is geschreven door allemaal verschillende auteurs, die ieder één of meer verhalen voor de serie geschreven hebben.

HIER staan alle titels uit de gehele serie met de auteur van elk boek erachter, - en zo zie je dat R.L. Stine één boek uit de serie geschreven heeft, en wel het laatste deel.


De reeks is uitgegeven onder zijn naam, uiteraard omdat hij de bedenker en auteur is van de succesvolle Fear Street reeks, en zo hebben ze in samenwerking met de Uitgever een beslissing genomen om de serie op zijn naam te zetten, uiteraard met de voornaamste reden dat de boeken dan stukken beter zouden verkopen.


Dus kraak a.u.b. Stine zelf niet zo af.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:08 uur

geplaatst: vandaag om 18:08 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.