menu

Kunnen Muggen Dronken Worden - Juliette Vasterman (2011)

Alternatieve titel: Kunnen Muggen Dronken Worden: 100 Alledaagse Mysteries

mijn stem
2,25 (2)
2 stemmen

Nederlands
Ideeƫnliteratuur

224 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

Zou je een geamputeerd been mee naar huis mogen nemen? Kun je tijdens het fitnessen elektriciteit opwekken? En wie bedacht het apenstaartje eigenlijk? Elke dag geeft nrc.next antwoord op de meest interessante, kleurrijke en spannende vragen van lezers in de meest gelezen rubriek van de krant, Next question. In 'Kunnen muggen dronken worden?' staan alleen de honderd allerbeste van de afgelopen twee jaar.Na het lezen van dit boek ben je voorzien van allerlei bizarre weetjes en nuttige feitjes. Op een feestje vertel jij straks dat de aarde elk jaar 30 tot 50 miljoen kilogram ruimtestof opveegt, dat een lijk wit kleurt omdat het bloed naar de rug zakt en de bovenkant van een cracker die met gaatjes is. En in het vliegtuig bestel je voortaan tomatensap.Want je weet: dat muffe sapje verandert in de lucht in een fijne dorstlesser.

zoeken in:
avatar van mjk87
2,5
Aardig boekje, gratis gekregen bij een abo op NRC*Next. Enkele leuke vragen met veelal heldere antwoorden. Af en toe is een antwoord niet bevredigend, en ze hebben lang niet de beste vragen in deze bundel samengesteld. Maar om eens door te lezen prima. 2,5*.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:58 uur

geplaatst: vandaag om 14:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.