menu

Mordet på Woldnes - Jon Michelet (2008)

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Noors (Bokmål)
Detective

215 pagina's
Eerste druk: Oktober, Oslo (Noorwegen)

Vilhelm Thygesen is 70 jaar oud en er is prostaatkanker bij hem geconstateerd. Hij wacht op onderzoeken. De oude rijke Levin biedt aan hem op de wachtlijst van de Woldnes-kliniek, een zeer exclusieve plek voor rijke patiënten, te zetten. Thygesen voelt zich er helemaal niet thuis, maar hij kan er gratis terecht. Dan wordt een van de artsen dood gevonden, en de politie heeft geen idee. Thygesen stelt zijn onderzoek in.

zoeken in:
3,0
Een rustige Noorse krimi, aan een ontspannend tempo zonder veel spanning, zonder enorme wendingen of verrassingen en daarom vrij geloofwaardig. Veel aandacht voor de kwaaltjes van de 70 jarige speurder, ook een verhaal naast de "who-dunnit". Een toch licht a-typische misdaadroman, en daarom een goeie 3/5.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:57 uur

geplaatst: vandaag om 16:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.