menu

Body Double - Tess Gerritsen (2004)

Alternatieve titel: Zustermoord

mijn stem
4,08 (85)
85 stemmen

Engels
Thriller

335 pagina's
Eerste druk: Ballantine Books, New York (Verenigde Staten)

Dokter Maura Isles ziet door haar werk als patholoog-anatoom meer lijken dan haar lief is, maar nooit eerder bood het slachtoffer van een moord zo'n angstaangende aanblik. Maura huivert wanneer ze op de autopsietafel het levenloze lichaam ziet dat als twee druppels water op haar lijkt...

zoeken in:
4,5
Ik vond dit boek TOP, een van de betere thrillers die ik gelezen heb.
Ik kon het gewoon niet naast me neer leggen, het was me iets te spannend.
Een echte aanrader voor fans van o.a Patricia Cornwell en Vall McDermid.

avatar van AmazingPP
4,5
Het derde boek wat ik lees van Gerritsen in een tijdsbestek van vijf weken, zegt dat genoeg?

Wat een spannend boek is dit! Het houdt je van het begin tot einde vast en de ontknoping is echt verrassend!

Ik heb nu alle boeken van Gerritsen in mijn verzameling en kan niet wachten totdat ik aan de volgende kan beginnen. Eh... Vanavond nog??

4,5*

avatar van Juud
4,5
Dit boek was het eerste dat ik van Tess Gerritsen las en ik was er erg van onder de indruk! Je zit als lezer vrijwel het hele boek in spanning en ik ben op bijna geen enkel punt mijn aandacht kwijt geraakt. Iets dat ik later bij haar andere boek Koud Hart wel gehad heb.
Wat mij betreft is dit dus een erg spannend boek dat me vanaf de eerste bladzijde niet meer losliet. Sommige stukjes hadden wat vlotter gekund, maar over het algemeen hoor je mij zeker niet klagen!

4.0*

avatar van jan met de pet
4,0
3de boek van Tess, tot nu toe het beste boek, heb eerst verdwijn gelezen maar had eerst zustermoord moeten lezen, maar zijn wel 2 aparte verhalen, ik geef 4.0..........

4,0
Alweer pluspunten voor Tess. Dit was wel een van de spannendste delen die ik tot nu toe heb gelezen van haar.
Zo onwerkelijk om je eigenbeeld als lijk tegen te komen. Ook zeer realistisch omschreven wat er dan door Maura heengaat.
Van begin tot het eind spannend!

avatar van Dee-e
5,0
Wat een bijzonder goed boek is dit. Het is mijn zoveelste Tess achter elkaar, je zou me verslaafd kunnen noemen. Wat kan die vrouw schrijven!

Ik moet toegeven dat ik toch wel even in dit boek moest komen. Het was duidelijk dat Anna Maura's zus was. Een andere reden waarom ze zoveel op elkaar leken, kon ik niet bedenken. Pas vanaf dat Maura het huisje van Anna bezocht was ik echt gepakt. Het verhaal dat zo gruwelijk was, leek klaar te zijn na de moord op Maura's broer, maar nee, hij bleek Anna's moordenaar niet te zijn. Deze wending had ik niet verwacht, echt geweldig dat de lezer zelfs op het einde nog een keer om de tuin geleid wordt!

4,5
Heel goed boek!!!

Vooral het einde was erg goed!!!!
4,5*

Gast
geplaatst: vandaag om 21:23 uur

geplaatst: vandaag om 21:23 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.