menu

A Walk across the Sun - Corban Addison (2011)

Alternatieve titel: Gestolen Onschuld

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Engels
Psychologisch

352 pagina's
Eerste druk: Luitingh, Amsterdam (Nederland)

Ahalya van zeventien en Sita van vijftien raken tijdens de tsunami in 2004 hun hele familie kwijt. Op zoek naar hulp worden ze door een tussenhandelaar verkocht aan een pooier in de sloppenwijken van het Indiase Mumbai. In Amerika heeft advocaat Thomas Clarke ondertussen andere zorgen. Zijn huwelijk is op de klippen gelopen en zijn vrouw is naar haar ouders in Mumbai vertrokken. En ook op zijn werk zijn grote problemen. Dan neemt hij een rigoureus besluit. Hij reist haar achterna en gaat pro-deo werken voor CASE, Coalition Against Sexual Exploitation. Met hulp van CASE weet hij Ahalya te bevrijden, maar Sita is spoorloos verdwenen. Thomas bijt zich vast in de zaak en is vastbesloten om het meisje te vinden. Maar herwint hij daarmee ook het hart van zijn vrouw?

zoeken in:
avatar van Arkan
4,5
Een boek dat me kon boeien van begin tot eind.
De hedendaagse problematiek van vrouwenhandel en uitbuiting, en toch slaagt de auteur er in om er een romantisch accent doorheen te weven.
Voor mij kan dit boek als aanrader bestempeld worden.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:40 uur

geplaatst: vandaag om 15:40 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.