menu

Into the Darkest Corner - Elizabeth Haynes (2011)

Alternatieve titel: Waarheen Je Ook Vlucht

mijn stem
4,23 (11)
11 stemmen

Engels
Thriller

416 pagina's
Eerste druk: Myriad Editions, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Niemand gelooft Catherine als ze wordt bedreigd door haar aantrekkelijke en charmante vriend Lee. Hij probeert absolute controle over haar leven te krijgen en manipuleert haar vrienden. Volledig op zichzelf teruggeworpen, bedenkt ze een plan om te ontsnappen aan haar dubieuze geliefde – een plan waarvan ze de uitvoering ternauwernood overleeft. Enkele jaren later probeert Catherine in een andere stad haar leven opnieuw op te bouwen en het verleden achter zich te laten. Langzaam maar zeker leert ze weer op zichzelf te vertrouwen en krijgt ze haar dwangmatige obsessies onder controle. Maar altijd blijft de angst bestaan dat ze Lee ergens weer zal tegenkomen…

zoeken in:
4,5
Wat een ontzettend spannend goed eerste boek van deze schrijfster. Ik ging zo op in het boek dat ik 416 pagina's in anderhalve dag heb uitgelezen. Hopelijk schrijft Haynes snel nog een boek, ga deze zeker lezen!

avatar van PeterW
PeterW (crew)
Maar wat een Nederlandse titel. Echt Bouquetreeks.


5,0
Een erg spannend boek, wat goed beschrijft wat dwangmatige obsessies en angst (en de gebeurtenissen in iemands leven die dit veroorzaakt) met mensen kan doen en hoe dit hun leven (sterk) beinvloedt. Ik heb het boek inmiddels een keer herlezen en hoewel je dan nog wel zo'n beetje weet hoe het verhaal in elkaar steekt, vond ik het nog steeds aangrijpend en spannend en heb ik het weer in korte tijd uitgelezen (een weekend). Wat mij betreft een aanrader!

avatar van the Cheshire cat
Zit op blz. 130 nu, maar ik hou het maar mooi voor gezien. Er gebeurt vrij weinig, helemaal niets eigenlijk. En ik moet er nog 300, pff... Ik vind het al een hele prestatie dat ik zo ver ben gekomen, meestal houd ik er na zo'n 30-50 bladzijdes al mee op, wanneer het niet bevalt. Ik heb ook het idee steeds dat ik geen thriller aan het lezen ben maar een chickclit, met dat uitgaan en zo.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:26 uur

geplaatst: vandaag om 15:26 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.