menu

Personal Injuries - Scott Turow (1999)

Alternatieve titels: Smartengeld | Kindle County #5

mijn stem
2,75 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

399 pagina's
Eerste druk: Farrar, Straus and Giroux, New York (Verenigde Staten)

Robbie Feaver, een corrupte advocaat in Kindle County is betrapt door de FBI en met hem wordt een deal gesloten met de bedoeling dat corrupte rechters aan de kaak worden gesteld. Om ervoor te zorgen dat hij geen spelletje speelt, wordt hem een vrouwelijke undercover agent toegewezen. Maar speelt ook zij geen eigen spelletje?

zoeken in:
2,0
Het boek neemt wel heel veel tijd om dit verhaal te vertellen, over de methoden van de FBI om corrupte rechters en corrupte advocaten aan te pakken. Om een en ander te verduidelijken komen veel kleine rechtszaken aan de orde die er om gaan een schadevergoeding te verkrijgen voor zaken, die in onze opvattingen in Nederland, niet echt schadeplichtig lijken. Een grote hoeveelheid personen wordt ten tonele gevoerd die soms bij hun voornaam en dan weer bij hun achternaam bekend gemaakt worden. Al met al maakt dit geen prettig leesbaar boek. Ik heb het met moeite uitgelezen.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:44 uur

geplaatst: vandaag om 16:44 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.