menu

The Power of Six - James Frey en Jobie Hughes (2011)

Alternatieve titels: De Kracht van Zes | Lorien Legacies #2

mijn stem
4,17 (9)
9 stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy

320 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, New York (Verenigde Staten)

Ze kwamen met negenen. Slechts zes van hen zijn nog in leven. Ze duiken onder, gaan op in de massa en vermijden onderling contact. Maar hun krachten ontwikkelen zich en binnenkort zullen ze sterk genoeg zijn om te vechten. Is John Nummer Vier, en is zijn verschijning het teken waarop ze hebben gewacht? En hoe zit het met Nummers Vijf en Zes? Is een van hen het meisje met de ravenzwarte haren. Het meisje dat krachten heeft die elke voorstelling te boven gaan? Degene die genoeg macht heeft om onze groep van zes te herenigen?

zoeken in:
avatar van Dee-e
5,0
Ik heb dit boek gisteren uitgelezen en Wow! Wow! Wow! Het verhaal was zo enorm spannend, de personages waren zo intrigrerend. Het verhaal wordt zoveel beter. Het bouwt zo goed op. Het is super uitgewerkt. Het is onvoorspelbaar (op 1 klein ding na) en laat je letterlijk op het puntje van je stoel zitten. Zelden ben ik zo enthousiast over een boek geweest! Ik kan niet wachten op de verfilming en deel 3!

4,0
Ik sluit me volledig aan met Dee-e

Gast
geplaatst: vandaag om 23:00 uur

geplaatst: vandaag om 23:00 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.