menu

Schneewittchen Muss Sterben - Nele Neuhaus (2010)

Alternatieve titels: Sneeuwwitje Moet Sterven | Pia Kirchhoff und Oliver von Bodenstein #4

mijn stem
3,93 (15)
15 stemmen

Duits
Thriller

544 pagina's
Eerste druk: List, Berlijn (Duitsland)

Op een donkere ochtend in november vinden bouwvakkers op een verlaten vliegveld van de Amerikaanse luchtmacht in Eschborn bij Frankfurt een menselijk skelet. Even later stort een vrouw van een voetgangersbrug op een voorbijrijdende auto. Een getuige denkt gezien te hebben dat de vrouw werd geduwd. Het onderzoek voert Pia Kirchoff, assistente van hoofdcommissaris Oliver von Bodenstein, naar het verleden: vele jaren geleden verdwenen uit het kleine plaatsje Altenhain twee meisjes. De vermoedelijke dader, de twintigjarige Tobias Sartorius, keert na het uitzitten van zijn straf terug naar het dorp. Wanneer dan opnieuw een meisje verdwijnt, begint het verhaal van voren af aan.

zoeken in:
avatar van AmazingPP
4,5
Erg goede thriller die vanaf het begin tot het (ietwat langdradige) eind kon bekoren. Ik wilde steeds maar lezen en lezen! Dit is het eerste boek van Nele Neuhaus wat ik lees en het is ook haar eerste boek. Ik vond het geweldig. Het is spannend, het is duister en er zit veel actie en twists in. Aanrader wat mij betreft!! 4,5 *

Gast
geplaatst: vandaag om 14:49 uur

geplaatst: vandaag om 14:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.