menu

The Affair - Lee Child (2011)

Alternatieve titels: De Affaire | Jack Reacher #16

mijn stem
3,67 (18)
18 stemmen

Engels
Thriller

416 pagina's
Eerste druk: Delacorte Press, New York (Verenigde Staten)

In een uithoek van Mississippi is een jonge vrouw gruwelijk vermoord. De dader kan iemand uit het plaatsje zelf zijn of iemand van de vlakbij gelegen legerbasis, waarvan de poort vanwege de moord gesloten is. Jack Reacher wordt undercover naar het dorpje gestuurd terwijl een collega op de basis zelf onderzoek doet. Er blijken al eerder twee jonge vrouwen op overeenkomstige wijze vermoord te zijn. Samenwerkend met de vrouwelijke sheriff Deveraux vordert het onderzoek traag; Reacher raakt er langzamerhand van overtuigd dat er vanuit Washington aan bepaalde touwtjes getrokken wordt.

zoeken in:
avatar van lebowski
4,0
Rare verslaving, die Jack Reacher-serie, maar ik heb ze nu allemaal gelezen. In dit laatste deel - chronologisch het eerste - is Child wel erg goed op dreef en valt er ook het nodige te lachen. De love interest wordt trouwens wel voorspelbaar, maar goed, het zijn thrillers,,,

avatar van Sir Spamalot
4,0
Jack Reacher #16 in de reeks, maar chronologisch komt deze "De Affaire" vóór Jack Reacher #1 i.e. Killing Floor / Jachtveld. Het is een boek dat ik in amper drie leesbeurten tussen alle andere hectiek door heb uitgelezen, deels vanwege de gebruikelijke spanning, maar grotendeels omdat hier de uitleg staat voor het vertrek uit het leger van de jonge Jack Reacher en zijn start als rondtrekkende eenzaat.

Gast
geplaatst: vandaag om 01:20 uur

geplaatst: vandaag om 01:20 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.