menu

The Silent Governess - Julie Klassen (2009)

Alternatieve titel: De Stille Gouvernante

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Sociaal

448 pagina's
Eerste druk: Bethany House, Bloomington (Verenigde Staten)

Als de jonge Olivia Keene ziet hoe haar vader haar moeder wurgt, bedenkt ze zich geen moment en grijpt het eerste het beste voorwerp om hem voor het hoofd te slaan. Zodra de gevolgen van haar daad tot haar doordringen, beseft ze dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. Haar moeder helpt haar te vluchten en regelt een onderkomen bij een oude kennis aan het hof van Brightwell. Daar vangt Olivia, die door het trauma niet meer kan spreken, een geheim gesprek op tussen de heer des huizes en zijn zoon Edward. Edward ontdekt dat Olivia op de hoogte is van informatie die zijn reputatie kan schaden en stelt haar aan als gouvernante om haar in de gaten te kunnen houden. Maar hoe vaker hun paden elkaar kruisen, hoe duidelijker wordt dat zij niet zijn grootste bedreiging, maar juist zijn redding blijkt te zijn.

zoeken in:
avatar van Tiany
4,0
Mooi verhaal, dat je vanaf de eerste bladzijde weet te boeien. Het romantische gedeelte is niet te overdreven, maar net genoeg, dat maakt het boek extra spannend, je zit tot de laatste pagina’s met vraagtekens. Knap geschreven, ik zal zeker nog een boek lezen van deze schrijfster.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:36 uur

geplaatst: vandaag om 09:36 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.