menu

Verstrikt - Mel Wallis de Vries (2011)

mijn stem
4,00 (3)
3 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Thriller

224 pagina's
Eerste druk: De Fontein, Baarn (Nederland)

Twee vriendinnen, een dramatisch ongeluk, niets is wat het lijkt… Wie kan je nog vertrouwen?Als Lara haar ogen opent, is alles zwart. Ze kan zich niet bewegen. Eerst denkt ze dat ze droomt. Maar hoe hard ze haar best ook doet, ze wordt niet wakker. En dan begint ze stemmen in het duister te horen. Sommige stemmen zijn boos, andere verdrietig. Lara is bang voor de stemmen die onophoudelijk hoorbaar zijn. Wat willen ze van haar? En waarom kan ze niet uit het zwart ontsnappen? Dan komt Lara erachter dat ze een dramatisch ongeluk heeft gehad, en slaat de paniek toe. Is ze dood? Moet ze voor altijd in het duister blijven ronddolen? In haar wanhoop beseft ze één ding: het leven van haar beste vriendin Maud is ook in gevaar. Maar hoe kan ze Maud waarschuwen? En is het misschien al te laat? Lara zet alles op alles om met Maud in contact te komen, maar de grenzen tussen waarheid, bedrog en echte vriendschap zijn akelig dun.

zoeken in:
4,0
Wederom een prachtige nieuwe young-adult thriller van Mel Wallis de Vries. Ook in dit boek staan vriendschappen en de gevaren van een moderne maatschappij centraal, net als in haar vorige boeken. Meeslepend boek waarin de lezen in het perspectief van Maud en Lara het verhaal te horen krijgt. Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen en ik ben er zeker van dat vele anderen dit ook zullen doen. Zowel jongeren als volwassenen hebben aan dit boek een spannend verhaal te pakken.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:18 uur

geplaatst: vandaag om 14:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.