menu

Rico's Vleugels - Rascha Peper (1993)

mijn stem
3,75 (18)
18 stemmen

Nederlands
Psychologisch

239 pagina's
Eerste druk: Contact, Amsterdam (Nederland)

Het rijke echtpaar Eduard en Cecile Rochèl leeft uitsluitend voor zijn schelpencollectie, zo lijkt het althans. Als zij vanuit de roerige Filippijnen naar Nederland terugkomen om de wereldberoemde verzameling veilig aan een museum over te dragen, zijn ze in een afgelegen villa voor het laatst met de schelpen alleen. Het afscheid lijkt een ode aan de oceaanschatten te worden, totdat de veertienjarige brommerfanaat Rico Gabrieli opduikt.

zoeken in:
avatar van ANDREO
4,5
Knappe roman over een broos onderwerp!

avatar van Lalage
4,0
Het thema spreekt me wat minder aan, maar vanwege de schrijfstijl pakte het verhaal me uiteindelijk toch. Als je nog nooit iets van Rascha Peper hebt gelezen, zou ik ‘Vingers van marsepein’ aanraden en dan wil je vast meer lezen van deze schrijfster!

4,5
Geheel eens met Andreo. Pakkend boek dat je meesleurt in het leven van deze mensen.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:49 uur

geplaatst: vandaag om 12:49 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.