menu

Volmaakte Verdwijning - Derwent Christmas (2011)

mijn stem
2,67 (3)
3 stemmen

Nederlands
Thriller

224 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

Illusionist Will Freedom besluit afscheid te nemen van Paulette, de vrouw die al vijfentwintig jaar zijn assistente is. Hij stelt die mededeling aan haar echter telkens uit, tot het laatste optreden van het seizoen zich aandient. Dan gebeurt er iets wat Will nooit had kunnen voorzien: tijdens de show verdwijnt Paulette. Zonder één spoor achter te laten. Naast ergernis en verbijstering maakt zich vooral een obsessieve nieuwsgierigheid van Will meester. Hoe is het mogelijk dat Paulette hem heeft overtroffen? In de dagen na de verdwijning stuit hij op de eerste schokkende aanwijzing…

zoeken in:
3,5
Een heel goed boek, kort maar krachtig, scherpe stijl. Het stevende recht op een 4 af.

Maar... In mijn ogen was na driekwart boek wel min of meer duidelijk hoe de vork in de steel zat. Bij een thriller (en dan bij uitstek bij een boek over een illusionist) is het jammer dat je de clue doorhebt voor de auteur em wil weggeven.

Ga desalniettemin toch zeker nog eens iets lezen van deze auteur.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:07 uur

geplaatst: vandaag om 13:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.