menu

Fallen - Karin Slaughter (2011)

Alternatieve titels: Gevallen | Will Trent #5

mijn stem
3,84 (25)
25 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Delacorte Press, New York (Verenigde Staten)

Wat begint als een normale dag zal voor Faith Mitchell eindigen in een vreselijke nachtmerrie. In haar moeders huis wordt ingebroken, een onbekende man dood wordt gevonden en een gijzeling vindt plaats. En nergens een spoor van haar moeder… Faith gaat op onderzoek naar de overvallers van haar moeders huis. Waar waren ze naar op zoek, en waarom? En waarom is haar moeder verdwenen? Heeft haar moeders verleden ermee te maken? Jaren terug was zij het hoofd van een narcoticabrigade die werd opgedoekt vanwege corruptie, waarbij Faiths moeder werd vrijgepleit. Samen met Will Trent, Amanda Wagner en Sara Linton gaat Faith Mitchell op zoek naar de waarheid. Maar als ze op de verkeerde plek gaan zoeken, zullen ze hun eigen graf graven.

zoeken in:
4,5
Nog anderhalve maand...

veggieburger
Veel beter dan de voorganger.

4,5
Absoluut veeel beter! Tis een dik boek maar tijdens de vakantie in 2 dagen uitgelezen, kon hem absoluut niet wegleggen. Vanaf bladzijde 1 al helemaal in het verhaal!
Nu helaas wachten tot volgend jaar zomer voor het volgende deel.

3,5
Boek begint goed, de toon wordt gelijk gezet met een aantal heftige gebeurtenissen. Halverwege het boek vind ik deze Karin Slaughter toch wel ingewikkeld worden. Je moet onderhand aantekeningen maken om alle personages en verbanden uit elkaar te houden....

Gast
geplaatst: vandaag om 06:32 uur

geplaatst: vandaag om 06:32 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.