menu

The Ross Forgery - William H. Hallahan (1973)

Alternatieve titel: De Vervalsing van Edgar Ross

mijn stem
3,50 (1)
1 stem

Engels
Thriller

192 pagina's
Eerste druk: The Bobbs-Merrill Co, Indianapolis (Verenigde Staten)

Edgar Ross, een briljante, maar berooide grafisch ontwerper, aanvaardt de opdracht om een negentiende-eeuws geschrift te vervalsen. Zijn opdrachtgever is de schatrijke Emmet O'Kane, die hiermee zijn meest gehate vijand, een verzamelaar van kostbare manuscripten, een hak wil zetten. Met grote tegenzin begint Ross aan deze nagenoeg onuitvoerbare opdracht. Want hij staat voor een grote som in het krijt bij iemand die gewend is om met geweld en meestal met fatale gevolgen zijn schulden te innen...

zoeken in:
3,5
Geen onaardig boek en nog steeds goed leesbaar. Goed opgebouwd qua problematiek. En interessant om het gegeven dat verfalsingen goed geld kunnen opbrengen. Jammer dat het einde wat onsamenhangend is en afgeraffeld lijkt.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:14 uur

geplaatst: vandaag om 18:14 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.