menu

Caleidoscoop - Linda Jansma (2010)

Alternatieve titel: Kwetsbaar

mijn stem
4,00 (6)
6 stemmen

Nederlands
Thriller

350 pagina's
Eerste druk: Verbum Crime, Laren (Nederland)

Janine is succesvol ondernemer. Ze runt een grote club in de hoofdstad die iedere avond volle zalen trekt. Dan wordt haar man Albert voor de deuren van de club vermoord. Het lijkt erop dat Albert werd gechanteerd. Maar waarom en door wie? Langzaam maar zeker krijgt Janine het vermoeden dat deze moord te maken heeft met haar verleden. Blijkbaar is ze nog niet ontsnapt aan de tentakels van de loverboy uit haar jeugd.

zoeken in:
avatar van Arkan
4,0
Kwetsbaar, eerder uitgebracht onder de titel Caleidoscoop heeft mij aangenaam verrast.
Het is het eerste boek wat ik van Linda Jansma lees, ze heeft een vlotte, luchtige schrijfstijl.

Je word meteen meegezogen in het verhaal, dus vanaf de eerste pagina is het spannend. Wat ook leuk is aan het boek is dat, ondanks de relaties die van belang zijn, er toch geen sex-scènes in voorkomen, heel verademend.

Het enige nadeel is dat je al snel vermoedens hebt en eigenlijk een beetje weet hoe het gaat aflopen. Niet in details natuurlijk en ook niet de graad van dramatiek op het einde, maar het is wel voorspellend.
Toch heeft dat niets afgedaan aan de totaalbeleving van het verhaal, kortom, een echte pageturner.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:03 uur

geplaatst: vandaag om 16:03 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.