menu

Een Spaans Hondje - Rascha Peper (1998)

mijn stem
3,21 (14)
14 stemmen

Nederlands
Streek/Familie

304 pagina's
Eerste druk: Nieuw Amsterdam, Amsterdam (Nederland)

Het enige bouwwerk dat ooit onder architectuur van Victor Clarijs tot stand is gekomen, is een schijnruïne in een niet-opengesteld bos. Het is dus maar goed dat hij in het succesvolle zandkastelenbedrijf van zijn broer is gaan werken. Op zekere dag is Victor echter zonder taal of teken verdwenen. En hoewel hij zich soms wat zonderling gedroeg, komt zijn verdwijning voor iedereen volkomen onverwacht. Deze schept een raadsel waarop de achterblijvers ieder op hun eigen manier reageren.

zoeken in:
avatar van Lalage
4,0
De drie broers geven veel om elkaar, maar vaak begrijpen ze elkaar niet. Toch is dit geen tragisch verhaal. Elk personage heeft zijn of haar eigenaardigheden, die met gevoel voor humor beschreven zijn. Dit is een heerlijk boek, waar ik erg van genoten heb.

Een Spaans hondje – Rascha Peper | Lalagè leest - lalageleest.nl

Gast
geplaatst: vandaag om 07:35 uur

geplaatst: vandaag om 07:35 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.