menu

The Secret of Excalibur - Andy McDermott (2008)

Alternatieve titels: Het Geheim van Excalibur | Nina Wilde & Eddie Chase #3

mijn stem
4,00 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

512 pagina's
Eerste druk: Headline, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Als de Amerikaanse archeologe Nina Wilde naar Engeland reist om de familie van haar verloofde Eddie Chase te ontmoeten, neemt historicus Bernd Rust contact met haar op omdat hij vermoedt waar Excalibur, het magische zwaard van koning Arthur, is. Als ze elkaar treffen in Bournemouth en hij het wachtwoord voor de dvd met informatie geeft, wordt Rust ter plekke doodgeschoten en de dvd gestolen door een groep Russen die het zwaard zoekt dat met zijn magische kwaliteiten van politiek belang is.

zoeken in:
avatar van james_cameron
4,0
Gelukkig wat beter dan het vorige deel in de reeks, The Tomb Of Hercules, dat vooral te kampen had met een nijpend gebrek aan plot. Ditmaal is de balans tussen historische context, aktie en avontuur weer dik in orde. Origineel is het allemaal niet en personages en dialogen zijn nogal dik aangezet, maar onderhoudend is het boek zeer zeker. Vervolg: The Covenant Of Genesis.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:48 uur

geplaatst: vandaag om 15:48 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.