menu

Tangled Up in You - Rachel Gibson (2007)

Alternatieve titel: Verslingerd aan Jou

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Engels
Sociaal

350 pagina's
Eerste druk: Avon, New York (Verenigde Staten)

Maddie Dupree is niet teruggekeerd naar Truly, Idaho om een echtgenoot, een minnaar of iets daar tussenin te vinden. Maddie is teruggekomen om de waarheid te vinden en wil eindelijk eens duidelijkheid over de duistere geheimen uit het verleden van het stadje. Haar geheimen... De antwoorden op haar vragen liggen in het dorpscafé van de familie Hennessy, waar zich ooit een ramp voltrok. Maddie is vastbesloten zich door niets en niemand in de weg te laten staan. En al helemáál niet door Mick Hennessy met zijn ravenzwarte haar en hemelsblauwe ogen. Iedereen in Truly weet dat de Hennessy-mannen even onbetrouwbaar als onweerstaanbaar zijn, en Mick is daarop geen uitzondering. Zijn vader was een rokkenjager en een hartenbreker die veel ellende veroorzaakte en zelfs twee gezinnen verwoestte. Tot nu toe heeft Mick zich in toom weten te houden, maar zodra hij Maddie in het vizier krijgt, met haar weelderige figuur en haar verleidelijke lippen, raakt hij onmiddellijk verslingerd aan haar. Maddie bewaart haar geheim zorgvuldig, maar als Mick ontdekt wat de ware reden van haar terugkeer is, breekt de hel in Truly los.

zoeken in:
avatar van Vonneke_Legrand
3,5
Het leest heerlijk snel, ik heb nog nooit een boek in 2 dagen uitgelezen.
Wat me wel erg opviel is dat de nadruk ligt op sex en dat dat dan ook tot in de kleinste detail beschreven wordt, maar dat zal het genre zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 12:54 uur

geplaatst: vandaag om 12:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.