menu

Als de Dood - Corine Hartman (2011)

mijn stem
3,00 (3)
3 stemmen

Engels
Thriller

320 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

Desiree runt samen met haar partner Thomas een befaamd sterrenrestaurant in Bergen. Wat de culinaire gasten niet weten is dat La belle vie op de rand van de afgrond balanceert, en dat de eigenaars ten einde raad zijn. Desiree's moeder nodigt hen uit voor een week vakantie in het mondaine Cortina d'Ampezzo in de Dolomieten, waar de familie al generaties lang een huis bezit. Desiree wil weigeren, ze heeft absoluut geen zin om een week te bivakkeren in het beklemmende huis dat haar vroeger al deed griezelen, maar tot haar verbazing gaat Thomas op het aanbod in. Bergbeklimmen is een passie van de chefkok, maar is dat de reden dat hij een week wil spenderen in gezelschap van zijn schoonmoeder, die hij anders amper een blik waardig gunt? En waarom zwerft Paolo Moretti, een werkloze, agressieve local, rond het familiehuis? Angstaanjagende gebeurtenissen zetten de verhouding tussen Thomas, Desiree en haar moeder op scherp, en wat een ontspannen sneeuwvakantie had moeten worden, mondt uit in een ijzingwekkende nachtmerrie met dodelijke gevolgen.

zoeken in:
Sharon
Ik heb meermaals boeken van Corine Hartman gelezen. De meeste thrillers vond ik ijzingwekkend en super spannend, maar deze vond ik eerder wat ongeloofwaardig. Op zich was de schrijfstijl leuk en las het lekker weg, maar wat mij betreft geen top thriller.

Gast
geplaatst: vandaag om 17:29 uur

geplaatst: vandaag om 17:29 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.