menu

Daughter of the Forest - Juliet Marillier (2000)

Alternatieve titels: Dochter van het Woud | Sevenwaters Book 1

mijn stem
4,39 (27)
27 stemmen

Engels
Fantasy

575 pagina's
Eerste druk: Pan Macmillan Australia, Sydney (Australië)

De vesting van Zeven Wateren is een afgelegen, vreemde en stille plaats die bedreigd wordt door vernielzuchtige Britten en Vikingen op oorlogspad. Binnen de muren van de vesting is Vrouwe Oonagh doorgedrongen, een tovenares die heer Colum in haar bekoringen heeft verstrikt en die de familie wil vernietigen. Sorcha, dochter van Colum is de enige die de betovering kan verbreken. Als zij faalt, zullen haar broers sterven.

zoeken in:
5,0
Zo'n mooi boek echt prachtig en Romantisch, echt een aanrader -> voor vrouwen ik weet niet of jongens het zo'n leuk boek gaan vinden het gaat wel over een meisje en is in ik vorm geschreven.
Maar het is echt een van mijn favoriete boeken mijn moeder, nicht en een paar vriendinnen hebben het boek ook gelezen en zij vonden het ook heel mooi.
het is ook sprookjesachtig is dan ook gebasseerd op een sprookje maar de hieropvolgende boeken zijn minder sprookjesachtig maar zeker even goed.

4,0
Lekker sprookjesachtig boek om bij weg te dromen. Prima escapisme met goede verdieping van het karakter van de hoofdpersoon.

5,0
geweldig boek, behoort bij een triologie. Misschien wel een vrouwen boek. Leuk dat het uitgaat van een bestaand sprookje, de hele serie is geweldig

avatar van Dee-e
5,0
Nog twee hoofdstukken en ik ben door dit juweeltje heen. Velen dank aan ieder die me dit aangeraden heeft. Ik vond het prachtig, kan het zelfs een van de beste boeken noemen die ik de laatste jaren heb gelezen. Heel de middag met dikke ogen van de tranen gezeten. Hopelijk loopt het 'goed' af, maar daar vertrouw ik op. Dikke vijf sterren, al had ik het graag meer gegeven.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:57 uur

geplaatst: vandaag om 16:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.