menu

Growing Rich - Fay Weldon (1992)

Alternatieve titel: Rijk Worden

mijn stem
2,50 (2)
2 stemmen

Engels
Psychologisch

256 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Carmen, Laura en Annie zijn vriendinnen. Carmen is de leider, Laura de mooiste en Annie is altijd wanhopig. Ze wonen in een dorpje waar nooit iets gebeurt, althans niets wat meisjes van zestien interesseert. Rijk worden vertelt het verhaal van drie vriendinnen op zoek naar geld en geluk. Hoe bereiken ze dat? Door middel van het huwelijk, een carrière of seks? Is je een weg omhoog slapen hetzelfde als je ziel aan de duivel verkopen? In ieder geval is het een manier om rijk te worden en een luxueus leven te leiden. Maar welk voordeel levert het je uiteindelijk op?

zoeken in:
2,0
3,5 van het max. van 5 sterren op goodreads. En er zijn goede recensies te vinden van de boeken van Fay Weldon, die het bekendst wellicht is van de twee "She Devil" boeken. Als gimmick is dit boek aardig, want er komen weer wat buitenaardse krachten terug in dit boek. Dat maakt het half sprookje - half satire. Maar ik vond het tamelijk moeilijk om dit boek leuk genoeg te vinden om het uit te lezen (wat ik overigens wel gedaan heb). Het overtuigde me niet. Dan liever een echte satire of een echt sprookje.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:41 uur

geplaatst: vandaag om 14:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.