menu

Verrassing! 12 Vrouwenthrillers - Judith Visser, Wendela de Vos, Atie Vogelenzang, Svea Ersson, Marelle Boersma, Esther Kreukniet en Isa Maron (2011)

mijn stem
3,50 (2)
2 stemmen

Nederlands
Verhalenbundel
Thriller

200 pagina's
Eerste druk: Verbum Crime, Laren (Nederland)

In "Verrassing! 12 Vrouwenthrillers" staan twaalf korte spannende verhalen van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Martine Kamphuis, Esther Kreukniet, Tupla Mourits, Svea Ersson, Heleen van der Kemp, Marelle Boersma, Linda Jansma, Isa Maron, Milou van der Will, Carolien Beaujean en Ellen van Kruining. Verhalen over wraak, liefde, verdriet, zonde en lust.

zoeken in:
avatar van Arkan
3,5
Verrassing!,12 spannende verhalen die makkelijk weg lezen.

Het ene verhaal loopt helemaal zoals je het ziet, het andere neemt een totaal onverwachte wending.
Mooi hoe dat in die korte verhalen ook allemaal kan.

Verrassing! is een leuke bundel thrillers van vrouwelijke auteurs met ieder een heel eigen stijl die het extra leuk maakt.

Na elk verhaal staat een korte biografie van de desbetreffende schrijfster. Voor mij is dit jammer omdat dat je steeds even uit die spanning weghaalt. Anderzijds kan het voor lezers die de auteurs niet kennen, wel interessant zijn.

Gast
geplaatst: vandaag om 06:39 uur

geplaatst: vandaag om 06:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.