menu

Thief of Hearts - Tess Gerritsen (1995)

Alternatieve titels: Houd de Dief | Stolen

mijn stem
3,07 (7)
7 stemmen

Engels
Thriller

256 pagina's
Eerste druk: Harlequin, New York (Verenigde Staten)

In de gevangenis had Clea Rice zich voorgenomen de rest van haar leven op het rechte pad te blijven. Maar wanneer ze per ongeluk getuige is van een bloedbad op zee, besluit ze dat alles geoorloofd is om het recht te laten zegevieren. Zelfs haar oude 'vak' weer oppakken: inbreken. Als ze voor die tijd niet al vermoord is. Bij haar eerste poging wordt ze tot haar verbijstering gestoord door nóg een indringer: de chique Jordan Tavistock. Wantrouwen overheerst, maar desondanks vonkt ook iets anders tussen hen. En dat gebeurt bij volgende ontmoetingen weer. Alleen geven de omstandigheden hun weinig tijd om daarbij stil te staan. Letterlijk. Want al gauw is hun grootste zorg niet of een dief en een gentleman wel zo'n goede combinatie vormen... maar of ze lang genoeg aan de dood kunnen ontsnappen om daarachter te komen!

zoeken in:
3,0
Best een leuk, tamelijk romantisch verhaal van deze schrijfster, maar ook niet meer dan dat. Vrouwelijke dievegge en man van zeer gegoede familie ontmoeten elkaar op een, voor beiden, onverwacht moment. En dan springt (wat later) de vonk over. Tess Gerritsen schrijft in haar voorwoord dat ze getriggerd werd om dit soort boeken te schrijven, nadat ze een stel romantische pockets cadeau kreeg van een patiënt in het ziekenhuis en deze las en dat ze vervolgens in de eerste acht boeken die zij schreef spanning met liefde combineerde. Ik geef de voorkeur aan haar latere thrillers.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:34 uur

geplaatst: vandaag om 14:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.