menu

Deeper Than the Dead - Tami Hoag (2010)

Alternatieve titel: Dieper dan de Doden

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Engels
Thriller

432 pagina's
Eerste druk: Dutton, New York (Verenigde Staten)

Chicago, 1984. Vier kinderen struikelen in het bos over het lijk van een gedeeltelijk begraven vrouw van wie de ogen en mond zijn dichtgeplakt. Vlak achter de kinderen loopt hun lerares, Anne Navarre, die geschokt reageert op deze ontdekking. Rechercheur Tony Mendez, net terug van een cursus bij de FBI, krijgt de opdracht de moord te onderzoeken. Hij gebruikt een nieuwe techniek - het maken van profielschetsen - om een theorie over de zaak te ontwikkelen. Een strategie waarbij hij zich grondig in de levens van de kinderen moet verdiepen. Zo komt hij ook steeds dichter bij de jonge lerares die net zo geïnteresseerd is in de recente gebeurtenissen als hij. Wanneer er nieuwe slachtoffers worden gevonden, beseffen Mendez en Navarre nog niet dat er in hun naaste omgeving een meedogenloze, berekenende psychopaat rondwaart...

zoeken in:
avatar van Suleika1
3,0
Meestal word ik wel meegetrokken in thrillers met seriemoordenaars. Dit boek wist me toch minder te grijpen dan veel vergelijkbare boeken in het genre..

Gast
geplaatst: vandaag om 18:41 uur

geplaatst: vandaag om 18:41 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.