menu

Without Mercy - Lisa Jackson (2010)

Alternatieve titel: Zonder Mededogen

mijn stem
3,25 (2)
2 stemmen

Engels
Thriller

432 pagina's
Eerste druk: Kensington, New York (Verenigde Staten)

Sinds haar vader bij een overval in hun huis is doodgestoken, wordt Julia 'Jules' Farentino geplaagd door nachtmerries. Haar halfzuster Shaylee heeft haar eigen problemen: ze is verslaafd en steelt om aan drugs te komen. Shay wordt door haar moeder naar de Blue Rock Academy gestuurd, een kostschool voor ontspoorde jongeren. Het gerucht gaat dat er een studente om het leven is gekomen. Om Shay te beschermen solliciteert Jules naar een baan als lerares bij de Academy. Kort voor haar komst wordt er een studente gevonden die zich heeft opgehangen en balanceert een andere student op het randje van de dood. Een hysterische Shay gelooft dat het om moord gaat. Dan wordt er weer een meisje dood aangetroffen...

zoeken in:
avatar van prikadel
3,0
Spannend boek. Echter vond ik wel dat er teveel personages in voor kwamen. Ook verschilde het per hoofdstuk hoe deze worden benoemd in boek (voornaam, achternaam, bijnaam). Erg verwarrend.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:22 uur

geplaatst: vandaag om 03:22 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.