menu

Harten Sara - Thomas Olde Heuvelt (2011)

mijn stem
2,29 (7)
7 stemmen

Nederlands
Fantasy

240 pagina's
Eerste druk: Luitingh, Amsterdam (Nederland)

Sara is 19 jaar, een dromer, banketbakster, levend standbeeld, amateur-helderziende, lid van het Wereld Natuurfonds en abonnee van een obscuur maandelijks blaadje dat Tand om Tand, Het Beloofde Land heet en waarvan ze eigenlijk niet weet hoe ze lid is geworden. Ze heeft Asperger, en kan moeilijk onderscheid maken tussen de pijnlijke realiteit van haar leven en haar wonderbaarlijke fantasiewereld. Sem is een aanstormend illusionist, aangesloten bij een theater dat tussen de souterrains en de werfkelders van de stad ligt. Hij is verliefd op Sara, maar zij voelt meer voor Beesje, het wezentje dat Sem opvoert, als een spel in hun relatie. Als Sem vindt dat Sara te veel aan Beesje hangt, besluit hij Beesje in te vriezen. Maar Sara laat zich haar liefde niet zomaar afpakken en ontdekt dat Sem een geheim met zich meedraagt dat hun leven compleet op zijn kop zal zetten.

zoeken in:
Werkelijk een vreselijk boek. Ik ben gestopt met lezen en heb het op marktplaats gezet, maar het ligt nog steeds in de kast dus ik denk dat ik er van de zomer de barbecue maar mee aanmaak.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:34 uur

geplaatst: vandaag om 11:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.