menu

Zielsverwanten - Loes den Hollander (2011)

mijn stem
2,70 (5)
5 stemmen

Nederlands
Thriller

352 pagina's
Eerste druk: Karakter, Uithoorn (Nederland)

John Koopmans is kok en eigenaar van een eetcafé. Ageeth Vos is directeur van een zorginstelling. Als John veroordeeld wordt tot een taakstraf die hij moet uitvoeren in het verzorgingshuis waar Ageeth directeur is, ontmoeten ze elkaar. Er gebeurt iets tussen hen, maar hun ongelijkwaardige posities tellen zwaar. Ze weten niet dat ze nauwlettend worden gevolgd door iemand die heel geïnteresseerd is in Ageeth. Iemand die bereid is alles op alles te zetten om haar te krijgen en nergens voor terugdeinst. En die steeds dichterbij komt.

zoeken in:
avatar van JeffreyvdK
1,5
Dit boek vond ik een beetje heel erg oppervlakkig. Ik zeg het niet snel of graag, maar dit noem ik zonde van mijn tijd.

1,5 *

avatar van AmazingPP
4,0
Niks zonde van mijn tijd! Ik kon het boek niet weg leggen. Den Hollander levert hiermee haar zoveelste prima thriller af. De sfeer in het boek is gewoonweg broeierig te noemen, vanaf het begin tot het eind. Je leeft met John mee en dat het gehele boek door. Ik moest iedere vrije minuut die ik had in het boek lezen. Korte hoofdstukken, korte zinnen, dat houd het tempo lekker hoog. Hier en daar vervalt Den Hollander in teveel herhalingen, maar dat mocht de pret niet drukken. Den Hollander is dan misschien wel niet zo "beroemd" in Nederland als bijvoorbeeld Saskia Noort, maar laatst genoemde levert alleen maar slechte thrillers af. Misschien moet Loes de plaats innemen van Noort. Kan ook niet begrijpen dat er nog nooit een regisseur op het idee gekomen is om 1 van haar boeken te verfilmen. Bedankt, Loes! Topboek! 4 *

Gast
geplaatst: vandaag om 10:38 uur

geplaatst: vandaag om 10:38 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.