menu

De Stille Zonde - Lieneke Dijkzeul (2006)

Alternatieve titel: Inspecteur Paul Vegter #1

mijn stem
3,28 (20)
20 stemmen

Nederlands
Thriller

264 pagina's
Eerste druk: Anthos, Amsterdam (Nederland)

Tijdens een schoolreünie wordt op de herentoiletten het lijk gevonden van Eric Janson, een 58-jarige docent Engels. Hij blijkt te zijn vermoord. Inspecteur Paul Vegter en zijn jonge assistente Renée hebben weinig aanknopingspunten. Een van de verdachten is David Bomer, een arrogante dertiger die kort daarvoor zijn zwangere vriendin heeft verlaten. Het is raadselachtig waarom hij na de dramatische avond uitgerekend een relatie begint met Eva Stotijn.

zoeken in:
3,5
Ik heb het boek in 2 dagen uitgelezen en vond het een goed boek. Op zich is het boek niet echt vanaf het begin heel spannend, maar het wordt op een hele sterke manier geschreven, waardoor het moeilijk weg te leggen is. Na 2/3 van het boek krijgt het een onverwachte wending en wordt het even echt spannend. Al met al toch zeker 3,5 sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:51 uur

geplaatst: vandaag om 23:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.