menu

Ranger's Apprentice: The Emperor of Nihon-Ja - John Flanagan (2010)

Alternatieve titels: De Keizer van Nihon-Ja | De Grijze Jager 10

mijn stem
4,23 (15)
15 stemmen

Engels
Jeugdboek
Fantasy

490 pagina's
Eerste druk: Random House Australia, Sydney (Australië)

Het is al maanden geleden sinds Arnaut weg is gegaan van kasteel Araluen. Hij is op missie naar Nihon-Ja. Cassandra (Evanlyn) roept de hulp van Will in wanneer ze na vele maanden ongerust wordt. Will, Alyss en Cassandra gaan gedrieën naar Nihon-Ja, waar ze erachter komen dat het land in staat van oorlog verkeert. Arnaut helpt de keizer daar. Will besluit daar te blijven en ook hulp te bieden. Kunnen Arnaut en hij de boeren en handelaars overtuigen om te vechten voor hun vaderland, zodat ze hun vijanden, de Senshi, kunnen bedwingen? En lukt het Alyss en Cassandra om hun eeuwigdurende vijandigheid tegenover elkaar vanwege Will opzij te zetten en samen te werken, wanneer ze hoog in bergen een volk gaan zoeken om hen te hulp te komen?

zoeken in:
5,0
een echt goed boek. net zoals de andere grijze jager. kan niet wachten op deel 12 en de nieuwe serie (hoe heet hij ook alweer) oja, broederband

Gast
geplaatst: vandaag om 13:18 uur

geplaatst: vandaag om 13:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.