menu

In het Web van een Loverboy - J.F. van der Poel (2004)

mijn stem
2,33 (3)
3 stemmen

Nederlands
Jeugdboek
Psychologisch

216 pagina's
Eerste druk: De Groot Goudriaan, Kampen (Nederland)

Regina Vernoot heeft het moeilijk. Haar vader is na een kort ziekbed overleden, maar het schijnt dat zij de enige is die hem mist, zeker nu er een nieuwe man in het leven van haar moeder is gekomen. Op haar gele scooter vertrekt ze op de dag dat haar moeder hertrouwt; ze kan niet blij zijn om haar nieuwe geluk. Evert Vonders, die in dezelfde supermarkt werkt, ziet haar zitten en ontfermt zich over Regina en stelt voor dat ze tijdelijk bij hem en zijn moeder komt wonen. In korte tijd verandert Regina, zowel in uiterlijk als in houding. Bij haar school ontmoet ze Rickey en wordt op slag verliefd. Ze zien elkaar veel en Ricky geeft haar alle aandacht en mooie cadeautjes en Regina weet het zeker: dit is de liefde van haar leven, met hem wil ze verder. Ze gaat met Ricky samenwonen en haar leven lijkt een droom. Dan vertelt Ricky haar dat hij geldzorgen heeft en vraag Regina hem te helpen. Natuurlijk wil ze dat, want ze heeft alles voor hem over. Maar pas als te laat is, beseft ze wat er is gebeurd. En wie kan haar nu nog redden?

zoeken in:
avatar van prikadel
1,5
Allereerst: Wat een énorm slechte voorkant! Doet het boek niet ten goede. Ten tweede begint het boek heel erg slecht... Je wordt doodgegooit met het woordje: "U", wat gewoon niet echt prettig leest. Aan het eind wordt het allemaal een klein beetje goed gemaakt, maar ben niet onder de indruk.

Gast
geplaatst: vandaag om 11:18 uur

geplaatst: vandaag om 11:18 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.