menu

Player One: What Is to Become of Us - Douglas Coupland (2010)

Alternatieve titel: Speler 1

mijn stem
3,25 (6)
6 stemmen

Engels
Psychologisch

256 pagina's
Eerste druk: House of Anansi Press, Toronto (Canada)

Aan de vooravond van een wereldwijde ramp, stranden vier vreemden, die elk proberen te ontsnappen aan hun eentonige realiteit, in een cocktail lounge op de luchthaven van Toronto. De eenzame, alleenstaande moeder Karen, is er om enkele bekenden te ontmoeten die ze van internet kent. Rick de bartender, een voormalig alcoholist, heeft al zijn spaargeld aan een oplichter die 'infomercials' verkoopt, om zo een beter leven te krijgen. Luke is een dominee, die recent zijn geloof heeft verloren en op de vlucht is gegaan met het geld dat bedoeld was voor de renovatie van zijn kerk. En de mooie blonde Rachel, die gewoon persoonlijke contacten zoekt. Elk van deze personages onthult hun gedachten over God, geloof, persoonlijkheid en menselijke emotie. Hun verhalen onthullen de geheimen van interactie en toeval. En dan is er ook nog Player One, wiens commentaar de acties van de personages begeleid.

zoeken in:
avatar van Grovonion2
3,5
Eindelijk de pocket versie beschikbaar en dan ook direct gekocht. Ben benieuwd, de laatste romans gingen kwalitatief telkens bergaf, hopelijk is die trend gestopt.

avatar van Slainte_Mhath
Eens en ook benieuwd...

avatar van Grovonion2
3,5
En jawel, de rend is gestopt. Ik vind dit boek weer aanknopen aan vroegere successen, een spirituele opvolger van zijn debuut Generation X, waarin hij probeert aan te knopen aan de huidige generatie. Iets wat hij met zijn update Generation A eerder had geprobeerd, lukt hem hier wel.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:52 uur

geplaatst: vandaag om 10:52 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.