menu

10th Anniversary - James Patterson en Maxine Paetro (2011)

Alternatieve titels: Het Tiende Jaar | Women's Murder Club #10

mijn stem
3,50 (5)
5 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Little, Brown & Co, New York (Verenigde Staten)

Detective Lindsay Boxers lang verwachte bruiloft wordt een verre herinnering wanneer ze geroepen wordt bij een vreselijk misdrijf: een zwaar gewond tienermeisje is voor dood achter gelaten en haar baby is nergens te vinden. Lindsay ontdekt dat er niet alleen geen spoor is van de daders, maar dat het slachtoffer ook wel eens geheimen zou kunnen hebben. Tegelijkertijd staat assistent districtsadvocate Yuki Castellano voor de grootste zaak van haar leven: een vrouw die voor de ogen van haar jonge kinderen haar man vermoord zou hebben. Yuki's carrière hangt af van een veroordeling door schuld, maar wanneer Lindsay bewijs vindt dat de aangeklaagde kan redden, wordt ze gedwongen te kiezen. Moet ze haar beste vriendin vertrouwen, of haar instinct volgen?

zoeken in:
3,5
Weer een heerlijk womens murder club thriller!

avatar van enbedankt
3,0
Boek ongeveer 2 maanden op de bank gehad, daardoor veel terug moeten lezen, omdat ik het verhaal kwijt was. Niet zo boeiend dus.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:58 uur

geplaatst: vandaag om 10:58 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.