menu

Double Shot - Raymond Benson (2000)

mijn stem
4,00 (1)
1 stem

Engels
Spionage

258 pagina's
Eerste druk: Putnam, New York (Verenigde Staten)

Terwijl hij officieel ziekteverzuim heeft, ontdekt James Bond een moorddadig complot van "De Unie", een schimmig crimineel syndicaat, om de SIS te vernietigen en diens beroemdste agent te vermoorden.

zoeken in:
avatar van thunderball
4,0
Dit is een van de meest opmerkelijke en curieuze Bondverhalen van allemaal.
Bond begint tijdens deze missie steeds meer te vermoeden dat hij te maken heeft met een eigen dubbelganger, ook begint hij aan zijn verstand te twijfelen. Net als Bond zelf vraag je je als lezer steeds meer af: Wat is er voor de duivel aan de hand? Hoe kan men een volmaakte dubbelganger van Bond hebben weten te crieeren? Of is het Bond zelf die geheugenverlies lijdt? Of..of..???
Benson weet deze vraag heel lang geheim te houden en dat maakt dit toch wel tot een van zijn betere Bondromans. De uiteindelijke oplossing is misschien wat minder, maar zeker niet slecht bedacht.
Een acht, ofwel vier sterren.

Gast
geplaatst: vandaag om 18:07 uur

geplaatst: vandaag om 18:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.