menu

By Nightfall - Michael Cunningham (2010)

Alternatieve titel: Bij het Vallen van de Avond

mijn stem
2,94 (8)
8 stemmen

Engels
Psychologisch

256 pagina's
Eerste druk: HarperCollins, New York (Verenigde Staten)

Peter en Rebecca Harris wonen in Soho, Manhattan, en naderen het hoogtepunt van hun carrières. Met een ruime loft, een dochter die werkt in Boston en een hechte kring levenslustige vrienden leiden Peter en Rebecca een succesvol en ogenschijnlijk benijdenswaardig leven. Onverwacht komt Rebecca's veel jongere broer Ethan, in de familie beter bekend als Mizzy, 'Het Misverstand', op bezoek. De recalcitrante Mizzy, een mooie, verleidelijke twintiger met een drugsverleden, heeft niets omhanden en is op zoek naar richting in zijn leven. Zijn komst heeft grote invloed op de levens van Peter en Rebecca. Peter begint te twijfelen aan de kunstenaars in zijn stal, hun werk, en daarmee ook aan zijn vak, kortom, aan de wereld die hij zorgvuldig om zich heen heeft gecreëerd. Zijn levensvragen brengen zijn relatie met Rebecca wezenlijk in gevaar.

zoeken in:
avatar van Remco
1,5
Zeer vreemd verhaal dat ongelooflijk traag en net niet op gang komt. Zeker geen aanrader, niet te vergelijken met de kwaliteit van the hours.

2,5
Voor mij is het ook wat tegengevallen. Geen sterk verhaal.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:17 uur

geplaatst: vandaag om 23:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.