menu

The Imperfectionists - Tom Rachman (2010)

Alternatieve titel: De Onvolmaakten

mijn stem
3,67 (3)
3 stemmen

Engels
Sociaal

302 pagina's
Eerste druk: Dial, New York (Verenigde Staten)

In aaneensluitende verhalen vertelt 'De Onvolmaakten' over de levens van verslaggevers, redacteuren en leidinggevenden, allen verbonden door hun werk bij een internationale krant in Rome. Terwijl het nieuws van de dag voorbijraast, zijn de hoogte- en dieptepunten in hun privébestaan de ware voorpaginaverhalen.

zoeken in:
2,0
Ik heb het boek uit desinteresse niet uitgelezen. Na een 6 hoofdstukken heb ik er de brui aan gegeven, de verhalen onderling hielden nauwelijks onderling verband en de schetsen die van de redactieleden werden gemaakt, waren nogal saai.

avatar van vins75
5,0
Dit is een werkelijk prachtig boek. Het is idd niet zozeer een chronologisch verhaal, de geschiedenis van de krant wordt onderbroken door hoofdstukken die gebeurtenissen uit de levens van de redactieleden beschrijven. Met veel liefde en tederheid verschijnen de verschillende personages ten tonele. Tot nu toe mijn boek van het jaar.

Gast
geplaatst: vandaag om 13:39 uur

geplaatst: vandaag om 13:39 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.