menu

The Cobra - Frederick Forsyth (2010)

Alternatieve titel: De Cobra

mijn stem
3,78 (9)
9 stemmen

Engels
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Bantam, Londen (Verenigd Koninkrijk)

2011. Tijdens een vergadering in het Witte Huis wordt het geheime besluit genomen de wereldwijde cocaine-industrie te vernietigen. De man die hiervoor uitgekozen wordt is het voormalige hoofd van een speciale tak van de CIA: Paul Deveraux, bijgenaamd de Cobra.

zoeken in:
avatar van Jester
3,0
De Cobra heeft hetzelfde euvel als zijn voorganger, De Afghaan. Veel beschrijvingen en flashbacks (ook al omdat Cal Dexter weer van stal wordt gehaald), weinig actie. Het is te afstandelijk, je raakt niet betrokken bij de hoofdpersonen. Het einde is wel aardig, vandaar een hogere score dan voor de Afghaan. Maar al met al (weer) een teleurstellend boek van Forsyth.

4,0
Vond het persoonlijk wel een leuk uitgewerkt plot , wat zelfs in werkelijkheid misschien zelfs zou kunnen werken. Forsyth is altijd lekker actueel en verwerkt vaststaande feiten met fictie, knap gedaan.

Gast
geplaatst: vandaag om 15:06 uur

geplaatst: vandaag om 15:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.