menu

Geknipt voor Jou - Chantal van Gastel (2010)

mijn stem
4,00 (6)
6 stemmen

Nederlands
Romantiek

368 pagina's
Eerste druk: The House of Books, Vianen (Nederland)

Hannah is jong, single en heeft maar één droom: het opzetten van haar eigen modelabel. Tot die tijd moet ze het doen met haar baan als assistente van de veeleisende ontwerpster Anna Lee, een regelrechte boss from hell. En dan is er ook nog die arrogante advocaat Frank, wiens zoontje ze door een ongelukkige samenloop van omstandigheden moest ophalen van de crèche en even verstopte op kantoor. Maar Frank blijkt zo slecht nog niet en helpt haar als de zaken op de werkvloer bij Anna Lee uit de hand lopen. Komt haar droom dan misschien toch binnen handbereik? En hoe zit het met Frank, ze kan het toch niet aanleggen met een man die getrouwd is en ook nog vader?!

zoeken in:
avatar van missygirl9192
5,0
na 'zwaar verliefd' en zwaar beproefd' een geweldig boek van Chantal van Gastel. Ze is met haar schrijfstijl zeker te vergelijken met de grote namen zoals spohie kinsella en jill mansell. Het leest super makkelijk en een leuk verhaal! ik hoop dat we nog veel kunnen verwachten van deze geweldige schrijfster!

Gast
geplaatst: vandaag om 13:04 uur

geplaatst: vandaag om 13:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.