menu

De Cel - Pieter Aspe (2009)

Alternatieve titel: Meesters in Misdaad (Pieter Van In) 25

mijn stem
1,83 (6)
6 stemmen

Nederlands
Thriller

304 pagina's
Eerste druk: Manteau, Antwerpen (België)

De Brugse politie vindt in een Brugs kanaal het lijk van een jonge vrouw dat al enkele dagen in het water ligt. Het blijkt te gaan om een Vlaamse stewardess. Na opsporingswerk bleek deze vrouw gezien te zijn in het gezelschap van een gewelddadige drugskoerier. Pieter Van In en zijn team besluiten deze moord te onderzoeken en raken al snel verwikkeld in het gevaarlijke drugsmilieu.

zoeken in:
2,0
"Van In stak een sigaret op"

Bij deze de spannendste passage uit het boek. Als je er 1 gelezen hebt heb je ze allemaal gelezen.

avatar van .:JV:.
1,0
Zeer matige thriller van de overhypte Vlaamse schrijver Pieter Aspe. Haast alle boeken van de man zijn in hetzelfde bedje ziek: snel afgeraffeld, grijs bandwerk. Je hebt niet het gevoel iets bijzonders te lezen. 'De Cel' is een boek zoals er honderden in het genre zijn. Ideaal voor de niet zo fervente lezer (of de open haard).

Gast
geplaatst: vandaag om 15:04 uur

geplaatst: vandaag om 15:04 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.