menu

Paranoia - Joseph Finder (2004)

mijn stem
4,00 (10)
10 stemmen

Engels
Thriller

432 pagina's
Eerste druk: St. Martin's Press, New York (Verenigde Staten)

Adam Cassidy is zesentwintig. Hij is slim maar lui en hij haat zijn saaie baan bij een computerbedrijf. Als hij een practical joke uithaalt om een vriend een plezier te doen, wordt hij beschuldigd van diefstal. Ze geven hem de keus tussen een strafblad of spioneren bij de concurrent, Trion Systems. Ze trainen hem en geven hem inside-informatie. Opeens heeft hij talent, geld, een Porsche, een appartement en invloed op de directie. Hij ontmoet zijn droomvrouw. Zijn leven is perfect. Maar om dat zo te houden moet hij alles en iedereen verraden. En als hij wil ophouden, begint de échte nachtmerrie.

zoeken in:
5,0
Super boek !! Spannend , meeslepend , bij momenten zelfs grappig ; laat u niet meer los tot op het einde!

avatar van AmazingPP
4,5
Zeer fijne thriller om te lezen, maar het is wel makkelijk dat je een klein beetje verstand hebt van computers e.d. Dat maakt het wel een stuk aangenamer om te lezen. Voor de rest sluit ik me aan met de meneer of mevrouw hierboven me. 4,5 *

4,0
Echt een aanrader.

Vond het begin van het boek een beetje vaag en moeilijk te volgen maar daar moet je echt doorheen bijten.

Een van de betere boeken in dit genre (bedrijfswereld etc)


Gast
geplaatst: vandaag om 02:57 uur

geplaatst: vandaag om 02:57 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.