menu

Sér Grefur Gröf - Yrsa Sigurðardóttir (2006)

Alternatieve titels: Neem Mijn Ziel | My Soul to Take

mijn stem
4,00 (7)
7 stemmen

IJslands
Thriller

384 pagina's
Eerste druk: Veröld, Reykjavik (IJsland)

Er is een gruwelijke moord gepleegd in een gezondheidscentrum gevestigd in een recentelijk gerenoveerde boerderij, dat berucht is vanwege het feit dat het er zou spoken. Advocate Thora Gudmundsdottir wordt door de eigenaar - hoofdverdachte in de zaak - gevraagd hem te vertegenwoordigen. Haar onderzoek onthult een paar verstorende gebeurtenissen op de boerderij decennia geleden. Zaken die het licht nog nooit gezien hebben.

zoeken in:
2,5
De IJslandse Thora (IJslanders hebben geen achternaam) is advocaat van beroep. Zij bemoeit zich overal mee, zij verhoort mensen alsof ze de politiecommissaris in hoogsteigen persoon is; ondertussen ontvreemdt ze de agenda van de vermoorde architect. Een compliment moet ik haar maken, ze lost de zaak op. Alleen vrees ik dat een onschuldige is veroordeeld en de dader vrij rond loopt. Dergelijke argwanende gedachten krijg je wanneer advocaten zich met politiezaken bezig gaan houden.

Gast
geplaatst: vandaag om 23:51 uur

geplaatst: vandaag om 23:51 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.