menu

Night Chills - Dean Koontz (1976)

Alternatieve titel: Huiveringen

mijn stem
3,75 (10)
10 stemmen

Engels
Thriller / Griezel

306 pagina's
Eerste druk: Scribner, New York (Verenigde Staten)

Glenn rijdt zijn auto op volle snelheid tegen een muur. Alice nagelt haar hand vast aan een hakblok. Brenda trekt haar kleren uit en doet alles wat haar gezegd wordt. Elk is in de greep van een ondraaglijke angst, elk is onder de invloed van een macht die geen mens zou mogen hebben. Het is goed mis in het dorpje Black River, Maine. Paul Annendale en zijn kinderen, Rya en Mark, hadden er beter weg kunnen blijven. Net als de rest van de bevolking worden ze zonder het te weten blootgesteld aan hersenspoeling. Met dit experiment willen enkele wetenschappers hun methode testen en verfijnen. Dat lukt, totdat Mark en Rya meer zien dan goed voor hen is.

zoeken in:
5,0
Een van de betere boeken ooit gelezen. Nog niet zo goed als "het Fransiscus Komplot" van dezelfde Dean Koontz, maar deze zet je echt aan het denken!. Wat een topper is Koontz toch weer...

5,0
Heb deze al een hele tijd thuis liggen. Vreemd dat ik hem nog niet heb gelezen, want normaal verslind ik ze. Laatste tijd zeker teveel boeken gekocht en deze helemaal over het hoofd gezien. Ik stop hem gelijk in mijn tas, kan ik hem volgende week in de pauze van het werk lezen. Lijkt me weer een hele goede Koontz.

avatar van jan met de pet
4,0
Prima boek, spannend en zeer sex gezind, eerste boek wat ik gelezen heb van Koontz er volgen er zeker meer: 4,0

avatar van Slainte_Mhath
1,0
Voor wie geinteresseerd is, ik heb dit boek zowel in het Engels als Nederlands. € 1,50 excl.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:55 uur

geplaatst: vandaag om 09:55 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.