menu

The Copper Bracelet - Jeffery Deaver, Lee Child, Lisa Scottoline, David Corbett, John Gilstrap, James Phelan, Gayle Lynds, David Hewson, Jim Fusili en John Gilstrap (2010)

mijn stem
geen stemmen

Engels
Thriller

224 pagina's
Eerste druk: Vanguard Press, New York (Verenigde Staten)

Een vredige picknick op het Franse platteland mondt uit in geweld. Een mysterieuze moordenaar sist een dodelijke bedreiging. En er worden gebeurtenissen in gang gezet die India en Pakistan op de weg naar een nucleaire confrontatie kunnen zetten. Twee jaar nade gebeurtenissen in "Het Chopin Manuscript" moeten voormalig oorlogsmisdadenonderzoeker Harold Middleton en zijn Vrijwilligers opnieuw een geheime samenzwering zien te kraken die niet alleen hun levens bedreigt, maar ook de stabiliteit van de wereld. Hun race tegen de tijd neemt hen mee van Londen naar de Vs, naar Rusland en verder. En steeds komt de vraag terug: wat is het geheim van de koperen armband?

Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst.

Gast
geplaatst: vandaag om 14:46 uur

geplaatst: vandaag om 14:46 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.