menu

The Husband - Dean Koontz (2005)

Alternatieve titel: De Echtgenoot

mijn stem
3,11 (9)
9 stemmen

Engels
Thriller

400 pagina's
Eerste druk: Bantam, New York (Verenigde Staten)

Het is de spreker ernst: Je krijgt je vrouw terug voor twee miljoen. Het maakt niet uit dat Mitch Rafferty tuinman is en nooit zo'n bedrag kan vrijmaken. Mitch kan een manier vinden. Als hij maar genoeg van zijn vrouw houdt. En dat doet Mitch. Hij houdt meer van haar dan van zijn leven. Hij heeft 72 uur om het te bewijzen: in die tijd moet hij het enorme bedrag zien te vinden. Hij zal alles doen om haar terug te krijgen.

zoeken in:
3,0
Niet een van zijn sterkere verhalen.

avatar van Dr Channard
2,0
Jammer, ik had dit verhaal anders geïnterpreteerd...

Nadat de ontvoerders het slechte nieuws doorgaven aan het hoofdpersonage, dacht ik dat Mitch enorm slechte dingen ging doen om zijn vrouw terug te krijgen. Iemand vermoorden, martelen (rijke personen)... Alles doet hij om zijn vrouw vrij te krijgen en het geld te krijgen. Maar neen, van de 200 pagina's dat ik had gelezen is het een scenario van een typisch politethrillertje (man komt in persoonlijk contact met ontvoerders, er ontstaan ongelukken, doet er alles aan om zijn vrouw te vinden etc...).

Dit gebeurt allemaal zonder spanning en met hoofdpersonages die enorm flat en flauw zijn. Ik ga het boek ooit nog eens een kans geven. Maar ik begin wel niet opnieuw. Tot nu, geef ik het 2.0* voor de moeite.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:54 uur

geplaatst: vandaag om 09:54 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.