menu

The Sleepwalker - R.L. Stine (1990)

Alternatieve titel: Duivelse Slaapwandelingen

mijn stem
3,00 (1)
1 stem

Engels
Jeugdboek
Griezel

164 pagina's
Eerste druk: Simon Pulse, New York (Verenigde Staten)

Mayra's slaapwandelen brengt haar steeds meer en meer in gevaar. Ze beseft dat ze dringend actie moet ondernemen. Ze moet erachter zien te komen wat er met haar aan de hand is. Of ze verlaat Fear Street misschien nooit meer levend.

zoeken in:
avatar van dallben
3,0
The Sleepwalker of Fear Street: Duivelse Slaapwandelingen was in het begin een beetje een inkomer maar wist uiteindelijk toch best leuk te worden.

R.L. Stine heeft een hoop rommel geschreven, wat verwacht je als je meerdere boeken per maand af hebt. Maar dit boek en de Kippenvel serie vind ik toch nog best wel grappig.

De film begint magertjes en ontpopt zich dan tot een iet wat typisch horror verhaal met hekserij en het occulte en dan word het aan het einde meer een soort thriller. Het laatste stuk van het boek vond ik eigenlijk het sterkst, het werd best wel spannend en de ontknoping vond ik zelfs erg goed. De laatste paar hoofdstukken in één ruk uitgelezen.

Was een lekker kort boekie dat prima weg las. Ideaal voor een middag op het strand of voor op vakantie.

Ook een erg mooie omslag.

Gast
geplaatst: vandaag om 19:34 uur

geplaatst: vandaag om 19:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.