menu

Don't Say a Word - Andrew Klavan (1990)

Alternatieve titels: Zwijg | Zwijg!: De Ultieme Nachtmerrie

mijn stem
4,25 (6)
6 stemmen

Nederlands
Thriller

357 pagina's
Eerste druk: Trapdoor inc., New York (Verenigde Staten)

Nathan Conrad is een succesvolle psychiater met een grote praktijk in Manhattan. Als hij op een avond door een collega wordt gevraagd te assisteren bij de behandeling van een jonge, getraumatiseerde vrouw, weet Conrad niet welke verschrikkelijke gevolgen deze ontmoeting zal hebben voor hem en gezin. De jonge vrouw wordt al jaren zonder succes behandeld. Zonder ingrijpen dreigt ze de rest van haar leven opgesloten te worden. Conrad is haar laatste kans.

zoeken in:
3,5
Het verhaal is opzich wat ver gezocht, maar dat maakt het niet minder interessant. Klavan beschrijft gebeurtenissen die niemand thuis mee wil maken. Het psychologische spel is iets minder goed uitgewerkt dan ik had gehoopt.

Het is een boek dat je in een ruk uit leest. Voor degene die niet tevreden is over de film raad ik aan het boek te lezen.

3,5 ster

Gast
geplaatst: vandaag om 03:34 uur

geplaatst: vandaag om 03:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.