menu

At the Gates of Darkness - Raymond E. Feist (2010)

Alternatieve titels: Voor de Poorten van het Duister | The Demonwar Saga #2

mijn stem
3,75 (6)
6 stemmen

Engels
Fantasy

302 pagina's
Eerste druk: Eos, New York (Verenigde Staten)

Laromendis is een tovenaar die afkomstig is van een andere wereld, bevolkt door een volk van Hoogelfen dat door het Verschrikkelijke Legioen van de Demonenkoning vrijwel is uitgeroeid. Alle hoop van de elfen is gevestigd op het terugvinden van hun thuiswereld - Midkemia - om die wereld, desnoods tot elke prijs, te veroveren. Om de dreiging van een invasie van Hoogelfen te kunnen weerstaan, roep Puc de hulp in van een machtige krijger-tovenaar en een demonen bestrijdende geestelijke, maar zodoende herenigt hij twee oude geliefden die ooit in bitterheid uiteengingen, zonder te beseffen dat beiden zo hun eigen plannen hebben...

zoeken in:
AHWA
Sterk boek weer van Feist, al viel hij misschien iets te veel in herhaling over de kennis van de demonenwereld van Gulamendis en Amirantha, maar toch weer leuk om de Midkemia-wereld en alles daaromheen weer wat uitgebreid te zien worden. Benieuwd naar het volgende boek.

4.0*

Gast
geplaatst: vandaag om 10:06 uur

geplaatst: vandaag om 10:06 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.