menu

The Missing - Jane Casey (2010)

Alternatieve titel: Spoorloos

mijn stem
4,00 (15)
15 stemmen

Engels
Thriller

395 pagina's
Eerste druk: Ebury Press, Londen (Verenigd Koninkrijk)

Als klein meisje maakte Sarah Finch een drama mee: op een dag kwam haar broertje Charlie niet meer terug nadat hij buiten ging spelen. Sarah was de laatste die hem zag en wat er met Charlie is gebeurd, is een mysterie gebleven. Die onzekerheid verscheurde het gezin waardoor haar ouders gingen scheiden. Nu, zestien jaar later, is Sarah lerares. Uit schuldgevoel woont ze nog steeds bij haar moeder. Als een van Sarahs leerlingen, de twaalfjarige Jenny Shepherd, niet op school komt opdagen, wordt door de politie een massale zoektocht op touw gezet. Maar het is Sarah die tijdens het joggen het lijk van haar leerlinge vindt. Ze raakt nauw betrokken bij het politieonderzoek. Zó nauw zelfs, dat ze een verdachte wordt. Want is het niet erg toevallig dat ze betrokken is bij de verdwijning van twee kinderen?

zoeken in:
5,0
Mooi boek met spanning tot de laatste bladzijde!

avatar van AmazingPP
4,5
Goede, zeer kordaat geschreven thriller, die zeer krachtig daardoor overkomt. Je moet even in het verhaal komen, maar als je er eenmaal inzit wil je alleen maar doorlezen. Erg spannend in sommige delen, erg triest in andere parten. Goed debuut, dat zeer zeker. Wel net iets te lang, vandaar een half sterretje aftrek, dus: 4,5 *

4,0
Goed spannend boek dat de tijd neem om het hele verhaal op te bouwen. Maar het blijft de hele tijd boeiend. Hoofdpersoon Sarah heeft het zwaar en het zwaar te verduren en zij maakt niet altijd logische keuzes, maar wie in zijn of haar leven doet dit wel altijd? Een werkelijk uitstekend debuut.

Gast
geplaatst: vandaag om 10:33 uur

geplaatst: vandaag om 10:33 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.