menu

Fear the Worst - Linwood Barclay (2009)

Alternatieve titel: Vrees het Ergste

mijn stem
3,37 (15)
15 stemmen

Engels
Thriller

416 pagina's
Eerste druk: Bantam, New York (Verenigde Staten)

De ergste dag uit het leven van Tim Blake begint met het koken van een ei voor zijn dochter Sydney. Ze logeert de hele zomer bij hem en heeft een vakantiebaantje bij een hotel in de buurt. Wanneer Sydney die dag na haar dienst niet thuiskomt, denkt Tim dat ze met vrienden op stap is. Wanneer ze haar telefoon niet opneemt gaat hij zich zorgen maken. Het wordt steeds later en hij raakt in paniek. En wanneer de manager van het hotel nog nooit van Sydney gehoord blijkt te hebben, raakt zijn leven in een vrije val. Wat deed Sydney elke dag als ze kennelijk niet naar het hotel ging? Was er iets wat ze niet aan haar vader kon of mocht vertellen? In zijn wanhopige zoektocht naar Sydney is er een dubieuze geruststelling: Sydney kan niet dood zijn, want een aantal zeer louche types is ook naar haar op zoek...

zoeken in:
avatar van AmazingPP
5,0
Dit is het derde boek van Barclay dat ik lees en man oh man, wat kan deze man toch heerlijk schrijven! Het boek houdt je vanaf de eerste tot de laatste pagina in de ban. Stukje bij beetje introduceert Barclay zijn personages en dan lijkt het soms alsof ze niets te maken hebben met het verhaal, maar als je het boek uitleest, merk je dat er eigenlijk geen personage voor niks in het boek zit. Erg knap opgebouwd. Ik kon het boek werkelijk niet naast me leggen en heb dan ook iedere vrije minuut van de dag gelezen. Barclay kan zich makkelijk meten met zijn collegas Coben en Gerritsen. Topboek!!

Gast
geplaatst: vandaag om 14:27 uur

geplaatst: vandaag om 14:27 uur

Let op: In verband met copyright is het op BoekMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.